Team

De vzw Vijvens wil samen met 210 medewerkers en 80 vrijwilligers warme zorg bieden aan 210 bewoners.

Een team van verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten, kinesisten, logopedist zorgen onder leiding van hun diensthoofden, 24u op 24u voor continue professionele begeleiding.

De animatie optimaliseert het woon- en leefklimaat in uw woonzorgcentrum. Zij organiseren heel wat activiteiten in functie van de voorkeuren van onze bewoners.

Voor de medische begeleiding kiest u als bewoner volledig uw behandelende arts. Ons woonzorgcentrum werkt samen met een CRA (coördinerend en raadgevende arts), die regelmatig beschikbaar is en de brug vormt tussen het woonzorgcentrum, onze bewoner en zijn/haar eigen huisarts.

Onze ergotherapeuten maken u bewust van uw vele fysieke mogelijkheden en zorgen ervoor dat u in functie daarvan optimaal blijft functioneren.

Onze kinesisten zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk zelfredzaam en onafhankelijk blijft.

Op elke afdeling is er dag en nacht verplegend en verzorgend personeel aanwezig. Zij ondersteunen de dagelijkse verzorging en nemen indien nodig uw volledige verzorging op zich.

Om het team te vervolledigen hebben we ook o.a. administratief personeel, logistieke hulp, keuken-, onderhoudsmedewerkers, technische dienst, jobstudenten en vrijwilligers.

We hebben geregeld vacatures voor gemotiveerde personen die vanuit hun deskundigheid en professionaliteit onze doelstelling willen helpen realiseren. U kan steeds spontaan uw sollicitatiebrief aan ons bezorgen of solliciteren via de link.


Terug naar boven